Porc cu ananas
Azi vă răsfăţă cu o reţetă specială. Atât de specială, că vei fi tentat să o prepari numai la ocazii speciale.
Ingrediente
300 g carne macră de porc
150 g ananas tăiat
2 linguri cu bulion
2 linguri cu ulei
1 legătură pătrunjel sau coriandru
sare
piper, după gust
Mod de preparare Speli şi tai carnea bucăţi mici. Încingi uleiul într-o cratiţă şi pui carnea să se rumenească pe toate părţile. După ce a devenit albă, adaugi ananasul, îl laşi să se rumenească şi el pe toate părţile şi torni apă cât să acopere ingredientele.
Laşi să fiarbă sub capac. Verifici dacă s-a fiert carnea şi dacă e fiartă pui bulionul desfăcut cu puţină apă. Potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să fiarbă 5 minute. Iei vasul de pe foc şi presari verdeaţa tăiată.