Porc cu ananas
![1366812284 2167porc 20cu 20ananas jpeg](https://cdn.adh.reperio.news/image-1/106f2cfb-a722-409a-9de4-9326ed662a77/index.jpeg?p=a%3D1%26co%3D1.05%26w%3D500%26h%3D696%26q%3D91%26r%3Dcontain%26f%3Dwebp)
Azi vă răsfăţă cu o reţetă specială. Atât de specială, că vei fi tentat să o prepari numai la ocazii speciale.
Ingrediente
300 g carne macră de porc
150 g ananas tăiat
2 linguri cu bulion
2 linguri cu ulei
1 legătură pătrunjel sau coriandru
sare
piper, după gust
Mod de preparare Speli şi tai carnea bucăţi mici. Încingi uleiul într-o cratiţă şi pui carnea să se rumenească pe toate părţile. După ce a devenit albă, adaugi ananasul, îl laşi să se rumenească şi el pe toate părţile şi torni apă cât să acopere ingredientele.
Laşi să fiarbă sub capac. Verifici dacă s-a fiert carnea şi dacă e fiartă pui bulionul desfăcut cu puţină apă. Potriveşti gustul de sare şi piper şi laşi să fiarbă 5 minute. Iei vasul de pe foc şi presari verdeaţa tăiată.