Pulpe pe pui la cuptor

chicken drumsticks with thyme jpeg

O reţeta rapidă pentru gospodinele ocupate.

Dificultate mică Preparare 60’ Pentru 4 porţii

8 ciocănele

100 ml vin alb

4 linguri apă

zeama de la o lămâie

1 linguriţă boia iute

1 linguriţă boia dulce

1 căpăţână usturoi

1 lingură ulei

sare

piper

crenguţe de rozmarin verde

Speli ciocănelele, le ştergi cu şerveţele absorbante şi le aşezi într-un bol. Adaugi vinul, apa, zeama de lămâie, usturoiul zdrobit, uleiul, boiaua dulce şi iute, crenguţele de rozmarin şi potriveşti de sare şi piper. Amesteci bine să se combine aromele, acoperi vasul cu folie alimentară şi laşi 3 ore la frigider. Scoţi şi dai tava la cuptor având grijă să stropeşti carnea, din când în când, cu sosul din tavă. Ţii până când ciocănelele se rumenesc.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg