Ruladă cu carne tocată cu ouă, preparatul care înlocuieşte drobul

drob jpeg

Dacă nu-ţi place drobul, îl poţi înlocui oricând cu o ruladă din carne tocată, în care să aşezi la mijloc ouă fierte.

De ce ai nevoie pentru ruladă

600 g carne amestec tocată

2 ouă

1 ceapă

2 căţei de usturoi

125 g miez de pâine

lapte

sare

piper

pesmet

4 ouă fierte

2 ardei graşi roşii

 Cum se prepară rulada

Pentru a obţine o ruladă cu textură fină, treci carnea de 2 ori prin maşina de tocat. O amesteci cu ouăle întregi, usturoiul pisat, ceapa mărunţită, sarea şi piperul. Înmoi miezul de pâine în puţin lapte şi-l storci, apoi îl încorporezi în compoziţia de carne. Pe o folie de plastic presărată cu pesmet, întinzi amestecul într-un strat uniform. Aşezi ouăle fierte unul lângă altul în partea de jos a laturii lungi a foii de carne. În jurul lor, pui fâşii de ardei gras. Cu ajutorul foliei, rulezi cu grijă, cât mai strâns, apoi o scoţi şi aşezi rulada într-o tavă de chec. O dai la cuptor până se rumeneşte.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg