Ruladă cu şuncă şi cremă de brânză
Un aperitivi deosebit, pentru ocazii, cel puţin, la fel de deosebite.
Ingrediente
400 g cremă de brânză 250 g unt cu hrean 200 g brânză de vaci sare piper 16 felii de şuncă 4 castraveţi muraţi 1 ardei gras roşu 4 felii subţiri de brânză telemea 1 legătură pătrunjel 200 g carne de vită fiartă
Mod de preparare
Amesteci crema de brânză cu untul, brânza de vaci, telemeaua fărâmiţată, pătrunjelul tocat, sare şi piper. Tai carnea de vită fâşii şi toci castraveţii muraţi şi ardeiul gras roşu. Potriveşti carnea de sare şi piper şi o amesteci cu ardeii şi castraveţii tocaţi.
Întinzi feliile de şuncă pe o suprafaţă plană, având grijă să se suprapună, apoi ungi cu cremă de brânză, iar aşezi o felie de şuncă, apoi un strat de carne de vită, iar o felie de şuncă, apoi cremă de brânză, felie de şuncă şi ultimul strat de carne de vită.
Rulezi cu grijă să nu se destrame rulada. Dai la frigider câteva ore.