Ruladă de curcan cu ierburi aromate

rulada curcan jpeg

Chiar dacă aţi preparat de Revelion ori de Crăciun o ruladă din carne, poţi face încă o dată pentru cină sau ca aperitiv.

Ingrediente (1 ruladă)

800 g piept de curcan 3 ouă fierte tari 1 ou crud 5-6 ciuperci 3 căţei de usturoi rozmarin măghiran cimbru 250 g arahide 150 ml supă de carne sare piper

Preparare

Netezeşti pieptul de curcan cu ciocanul de şniţele, condimentezi cu sare şi piper şi presari peste carne, pe toată suprafaţa, ierburi aromate, usturoiul zdrobit, ouăle fierte date pe răzătoate, ciupercile tăiate felii subţiri şi ­100 g arahide întregi.

Rulezi felia de carne cu umplutura în interior, prinzi la capăt cu scobitori, ungi deasupra cu oul crud bătut cu două linguri de apă rece şi presari restul arahidelor zdrobite, având grijă să se lipească bine pe suprafaţa cărnii.

Aşezi rulada într-o tavă unsă generos cu ulei, adaugi supa de carne, acoperi cu folie de aluminiu şi introduci tava la cuptor pentru circa trei ore. Din când în când, stropeşti rulada cu sosul din tavă. Când este aproape bine pătrunsă carnea, îndepărtezi folia de aluminiu, pentru a se rumeni rulada.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg