Ruladă din piept de pui
Însoţeşte această ruladă din piept de pui cu un pahar de vin alb, la cină.
Ingrediente (1 ruladă) 1 piept de pui 250 g miez pâine albă 2 ouă 3 ouă fierte 200 ml lapte 1 fir usturoi verde sare piper
Mod de preparare
Filetezi pieptul de pui şi-l baţi cu ciocanul pentru a-l frăgezi. Îl condimentezi cu sare şi piper, după gust. Înmoi pâinea în lapte, o storci şi o amesteci cu ouăle bătute şi cu usturoiul tocat. Întinzi umplutura peste pieptul de pui, aşezi ouăle fierte, descojite, rulezi şi o legi cu aţă alimentară. Pui rulada într-o tavă şi o acoperi cu folie de aluminiu.
Ţii la cuptor 30 de minute, după care îndepărtezi folia şi o laşi la rumenit 10 minute, stropind-o din când în când cu sos. Dacă a scăzut sosul din tavă, mai adaugi puţină apă fierbinte.