Rulouri cu şuncă şi caşcaval

Dacă uiţi de calorii şi îţi mai poţi permite din când când nişte „prăjeli“ să ai în vedere şi această reţetă de rulouri cu şuncă şi caşcaval.
Ingrediente (8 rulouri)
800 g pulpă de porc 8 felii de şuncă subţiri 8 felii de caşcaval 3 ouă 2 linguri lapte sare piper pesmet făină ulei pentru prăjit
Mod de preparare
Tai pulpa de porc în opt bucăţi şi întinzi fiecare bucată cu cuţitul, apoi o baţi cu ciocanul de şniţele. Condimentezi feliile de carne cu sare şi piper, după gust, şi le aşezi pe o farfurie. Le laşi 30 de minute.
Aşezi pe fiecare felie de carne una de şuncă şi una de caşcaval. Rulezi strâns. Baţi ouăle cu un praf de sare şi cu laptele. Aşezi făină într-o farfurie şi pesmet în alta. Treci rulourile prin făină, apoi prin ou şi la sfârşit prin pesmet.
Încingi ulei într-o tigaie şi prăjeşti rulourile pe toate părţile. Le scoţi pe prosoape absorbante. Le poţi servi alături de o garnitură de piure şi murături asortate.