Rulouri de pui cu prune
O combinaţie inedită de gusturi şi arome care ar putea fi pe gustul oricui!
Ingrediente
1 piept de pui mare dezosat 200 g bacon circa 20 de prune uscate ulei pentru prăjit
1 pahar de vin alb sec
1 ceapă
4 căţei de usturoi
pătrunjel verde
mărar verde
sare
piper
Cum se prepară
Se amestecă, într-un castron, ingredientele pentru sosul marinat. Se taie pieptul de pui fâşii cu lăţimea de 3 cm, se netezesc uşor cu ciocanul de şniţele, se introduc în sosul marinat şi se lasă la rece 30 de minute. Se scot fâşiile de carne, se scurg bine, se aşază câte o felie subţire de bacon, câte o prună uscată la unul din capete, se rulează şi se pun câte trei rulouri pe un băţ de frigărui. Rulourile se prăjesc în ulei bine încins, rumenindu-se pe ambele părţi, şi se servesc calde, garnisite cu ardei şi cu castraveţi muraţi. Se pot pregăti la fel de bine şi pe
grătar.