Sardele la cuptor

sardele la cuptor jpeg

Te poţi bucura de dezlegarea la peşte preparând această reţetă.

Ingrediente

1 kg sardele mai mici 50 ml ulei 100 ml apă 5-6 căţei usturoi 2 roşii piper măcinat proaspăt busuioc proaspăt, după gust 1 ceapă albă sare

Preparare

Cureţi sardelele de solzi şi de intestine, lăsându-le cu cap. Le speli şi le laşi să se scurgă şi le presari cu sare. Le laşi să stea aşa timp de 15 minute. Aranjezi sardelele într-o tavă pentru cuptor, pui ceapa tăiată peştişori, usturoiul pisat, roşiile tăiate cuburi, potriveşti de sare şi piper, torni apă şi ulei. Bagi tava în cuptor şi o laşi aproximativ 30 de minute. Serveşti sardelele calde garnisite cu busuioc.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg