Şniţele de porc crocante la cuptor
Cu toate că mulţi o privesc cu suspiciune, carnea de porc poate fi consumată din când în când, cu moderaţie. Încearcă aceste şniţele crocante la cuptor, extrem de gustoase.
De ce ai nevoie pentru a pregăti şniţele de porc crocante
6 bucăţi cotlet de porc fără os
1 ou
45 g pesmet
30 g fulgi de porumb, mărunţiţi
30 g parmezan
boia, după gust
ceapă pudră, după gust
sare, după gust
piper, după gust
sos de usturoi, opţional
Cum pregăteşti şniţele de porc crocante
Încălzeşti cuptorul la 220 de grade. Condimentezi bucăţile de cotlet cu sare. Amesteci într-un bol pesmetul, fulgii de porumb, parmezanul, boia, pudra de ceapă şi piper, iar într-un altul baţi oul. Treci fiecare şniţel prin ou, apoi prin amestecul cu pesmet. Le aşezi într-o tavă în care presari resturile de fulgi de porumb. Dai la cuptor pentru 20 de minute. Serveşti cu sos de usturoi, dacă doreşti.
Sursa http://www.skinnytaste.com