Ardei la grătar umpluţi cu brânză

ardei la gratar umpluti cu branza jpeg

V-aţi obişnuit să faceţi ardei la grătar şi apoi să le preparaţi o marinată şi să-i mâncaţi post de garnitură ori salată. Dar ce ar fi să faci o reţetă altfel, aşa cum îţi propunem chiar noi?

Ingrediente

4 ardei capia verzi mai mari sau 8 mai mici 250 g brânză de vaci 200 g telemea 2 ouă 1 lingură busuioc proaspăt 1 linguriţă cimbru 1 lingură pătrunjel verde ½ ardei iute 4 căţei de usturoi ulei sare piper

Mod de preparare

Amesteci brânza cu telemeaua rasă, cu ouăle, busuiocul tocat, cimbrul, pătrunjelul, ardeiul iute tocat, usturoiul pisat, sare şi piper. Omogenizezi bine compoziţia. Tai capacele la ardei, îi cureţi de seminţe şi de nervuri, îi speli şi îi pui la scurs. Umpli ardeii cu compoziţia de brânză, lipeşti capacele, îi ungi cu ulei, îi aşezi pe grătarul încins şi îi frigi puţin pe toate părţile.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg