Cel mai bun sos salsa de casă
Pentru amatorii de preparate iuţi, acest sos este binevenit. Îl poţi folosi la o friptură de porc sau una suculentă de vită.
Ingrediente
4 roşii, curăţate de coajă şi tocate 1 ceapă roşie curăţată, şi tăiată în sferturi 3 căţei usturoi 3 ardei jalapenos, fără seminţe şi cotoare 1/3 cană coriandru 3 linguri zeamă de lămâie 1 linguri chimen pisat 2-3 linguriţe zahăr 1 1/2 linguriţă sare 450 g roşii mici lunguieţe, zdrobite 100 g ardei iute tocate
Mod de preparare
Pui cele 4 roşii, ceapa, usturoiul, ardeii jalapenos, zeama de lămâie, chimenul, zahărul şi sare într-un blender. Mixezi bine. Apoi, adaugi roşiile lunguieţe zdrobite şi ardeii iuţi. Mixezi iar până obţii o compoziţie de piure. Laşi la frigider până serveşti.
sursa: http://www.aspicyperspective.com/