Chec cu dovlecei şi caşcaval

2 shutterstock 1696257679 jpg jpeg

Dovlecelul reprezintă un ingredient care nu trebuie să lipsească de pe masa ta, fie că îl foloseşti în supe, ciorbe sau chiftele. Astăzi îţi recomandăm o reţetă simplă de chec cu dovlecei, care poate fi servit ca aperitiv, ca fel principal, dar şi ca mic dejun.

Ingrediente

4 ouă 1 lingură ulei 3 dovlecei, daţi prin răzătoare şi scurgi bine de lichid 1 ceapă descojită şi tocată 100 g caşcaval 125 g făină ½ lingură praf de copt 100 ml smântână pentru gătit sare, după gust piper, după gust

Mod de preparare

Încălzeşti cuptorul la 180 °C. Cu o furculiţă, baţi ouăle şi uleiul într-un bol mic, până se omogenizează. Separat, combini ingredientele rămase într-un alt bol. Adaugi compoziţia de ouă peste ingredientele solide şi amesteci, ca să se combine. Torni compoziţia într-o tavă de copt şi o nivelezi bine. Dai checul la cuptor 45 de minute, până se rumeneşte. Îl laşi să se răcească puţin, înainte să îl feliezi.

FOTO Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg