Chiftele de varză

Cu multe proprietăţi medicinale, varza este alimentul pe care îl poţi prepara atât crudă cât şi murată! Iată o sugestie:
Ai nevoie de (6 porţii) 500 g varză albă 4 ouă 300 g făină 200 g caşcaval sare piper ulei, pentru prăjit pătrunjel tocat
Mod de preparare
Desfaci primele foi de la varză, pe care nu le foloseşti. Restul verzei îl tai fideluţă şi căleşti, 10 minute, cu sare şi piper. O dai deoparte. Dai caşcavalul prin răzătoare şi îl amesteci cu ouăle bătute, apoi torni compoziţia peste varză, adaugi pătrunjelul şi amesteci. Presari făina, amesteci bine compoziţia şi, dacă e cazul, potriveşti de sare şi piper. Formezi chifteluţe, le treci prin făină şi le prăjeşti în baie de ulei.