Chifteluţe din cartofi la cuptor

Cheesy Tater Tots 1 jpeg

Sunt garnitura perefctă pentru friptură, dar la fel de bine pot sta şi pe platoul cu aperitive.

Ai nevoie de

4 cartofi medii

½ lingură sare

1 cană brânză rasă

2 linguri făină

Sare, piper

Curăţă cartofii, taie-i în jumătate şi pune-i la fiert în apă cu sare. Când furculiţa intră cu uşurinţă în ei, dar nu se rup, îi scurgi şi-i laşi să se răcească. Îi dau prin răzătoare şi-i amesteci cu brânza rasă, făina şi sare şi piper după gust. Formezi cu mâinile ude chifteluţe pe care le pui într-o tavă cu hârtie de copt. Dai tava la cuptor pentru 20 de minute, sau până când chifteluţele se rumenesc.

Sursa foto http://www.sweetandsavorybyshinee.com

http://www.sweetandsavorybyshinee.com