Ciorbă de legume

supa de legume jpeg

Prepară această ciorbă de legume şi vei fi cucerit de aroma puternică a ţelinelor.

Ingrediente

1 ceapă uscată 2 morcovi 1 ţelină cu tije 1 ardei gras roşu 200 g mazăre 1 legătură ceapă verde sare piper 3 linguri smântână 1 ou 1 lingură ulei 500 ml borş 2-3 l apă

Mod de preparare

Cureţi şi speli legumele. Toci ceapa uscată şi cea verde, tijele de ţelină, ardeiul, tai fâşii morcovul, iar rădăcina de ţelină o dai prin răzătoare. Încingi uleiul într-o oală, căleşti ceapa, şi când devine sticloasă adaugi toate legumele. Torni apa, în funcţie de o vrei de deasă, potriveşti de sare şi piper şi laşi să fiarbă la foc mic 30-35 de minute. Separat, fierbi borşul. Îl torni peste ciorbă şi mai laşi 10 minute să clocotească.

Separat, baţi oul cu smântâna. Pui 1-2 polonice de zeamă peste smântână, omogenizezi uşor şi torni în fir subţire, amestecând tot timpul, în oala cu ciorbă. Mai laşi 5 minute pe foc şi serveşti.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg