Ciorbă de legume

ciorba de legume jpeg

Prepară o ciorbă de legume binevenită în aceste zile de vară.

Ingrediente

1 ceapă potrivită 1 morcov 1 rădăcină de pătrunjel 1 felie de ţelină 2 fire de praz 1 cartof potrivit 2 linguri ulei 150 ml smântână 2 tije de ţelină 1 legătură pătrunjel verde 500 ml borş de casă sare

Cum se prepară:

Se curăţă prazul, se taie rondele subţiri şi se căleşte 5-6 minute în uleiul încins cu două linguri de apă. Se adaugă restul legumelor, tăiate bucăţele sau rondele, după preferinţă, şi se continuă călirea până se înmoaie bine. Se mai adaugă, din când în când, câte o lingură de apă caldă.Se acoperă legumele cu trei litri de apă caldă, se potriveşte gustul de sare şi se lasă să fiarbă 30-40 de minute, la foc mic.Se adaugă borşul fiert şi spumuit separat şi se mai lasă să dea în 2-3 clocote. Se ia deoparte de pe foc, se adaugă pătrunjelul tocat şi se lasă să se liniştească cinci minute. Se serveşte cu smântână adăugată direct în farfurie.



Recente

salata roșii shutterstock 529472086 jpg
choux crema vanilieshutterstock 2007938618 jpg
ardei umpluti de post shutterstock 394395796 jpg
gomboti caise shutterstock 1751983160 jpg
banane chia iaurt shutterstock 2068588889 jpg
salata vinete baba ganoush shutterstock 216063574 jpg
pandispan fructe shutterstock 200600648 jpg
pepene shutterstock 296391284 jpg
copii gatind jpg
ciorba de burta shutterstock 475445284 jpg
alimente dieta shutterstock 1033829701 jpg
crumble shutterstock 140363161 jpg
pulpe gratar shutterstock 1457188550 jpg
tarta rosii shutterstock 1982727641 jpg
salata asiatica cu vita jpg
ceafa porc shutterstock 1864199020 jpg
colarezi cu lapte shutterstock 2082725914 (1) jpg
porumb gratar shutterstock 746186644 (1) jpg
spuma de visine shutterstock 1310674169 jpg
dulceata rubarba capsuni shutterstock 284941319 jpg