Ciuperci caramelizate

ciuperci caramelizate jpeg

Sunt garnitura perfectă pentru preparatele cu carne, dar se potrivesc şi alături de alte legume.Şi nici nu sunt greu de preparat ciupercile caramelizate.

De ce ai nevoie pentru ciuperci caramelizate

5 căţei de usturoi

4 linguri unt

16 ciuperci medii

sare

piper

Cum se prepară ciuperci caramelizate

Zdrobeşte usturoiul şi amestecă-l cu 3 linguri de unt. Spală ciupercile şi curăţă-le, după care îndepărtează-le picioruşul. Toacă picioarele la ciuperci şi pue-le peste unt. Topeşte restul de unt într-o tigaie şi aşază ciupercile cu pălăria în jos. Pune în fiecare ciupercă câte 1 linguriţă din compoziţia de unt şi asezonează cu sare şi piper. Dă tigaia la cuptor pentru 20-30 de minute, cât să se rumenească ciupercile.

Sursa foto http://iowagirleats.com

http://iowagirleats.com