Gogoşi de post din dovlecei

Sunt gustoase, uşor de preparat şi te pot salva atunci când nu mai ştii ce să găteşti. Reţeta de gogoşi de post cu dovlecei este acel plus de savoare şi gust în zilele de post. Nu ezita să urmezi indicaţiile recomandate de noi la prepararea lor.
Pentru 6 porţii Timp de preparare: 60′ Dificultate: mică
Gogoşi de post din dovlecei - Ingrediente
6 dovlecei
200 g brânză tofu
4 linguri făină
3 ouă
1 legătură de mărar
sare
piper
ulei
Gogoşi de post din dovlecei - Mod de preparare
Speli dovleceii, îi descojeşti şi-i dai prin răzătoare. Îi laşi deoparte până lasă apa, apoi îi storci bine. Între timp dai brânza tofu prin răzătoare şi o amesteci cu ouăle. Adaugi dovleceii scurşi bine, sarea, piperul, mărarul tocat mărunt şi făina. Amesteci bine compoziţia. Formezi gogoşele de dimensiuni medii şi le pui la prăjit într-o tigaie încinsă cu ulei. Rumeneşti gogoşile de post din dovlecei pe ambele părţi, apoi le pui pe un şerveţel pentru a se absorbi surplusul de ulei.