Mămăligă cu roşii la cuptor

Simplu şi gustos, într-o combinaţie inedită dar reuşită.
Ingrediente
Pentru mămăligă 200 g mălai grişat 175 ml apă îndoită cu 175 ml lapte 2 linguri unt 1 lingură brânză de oi sare
4-5 roşii
100 g caşcaval
2 linguri ulei
ierburi aromate
sare
Mod de preparare
Prepari o mămăligă din apă şi lapte, mălai grişat şi un praf de sare, la care adaugi unt şi brânză de oi. După ce s-a fiert, o răstorni pe o planşetă şi o laşi să se răcorească. Tai mămăliga felii pe care le aşezi într-o formă unsă cu puţin ulei, pe două şiruri paralele, între care intercalezi felii de roşii.
Presari ierburi aromate şi aşezi caşcavalul felii. Pui la cuptor 20 de minute, până se rumeneşte frumos. Serveşti mămăliga gratinată caldă.