Omletă cu spanac şi ciuperci

Omleta este un preparat de bază al micului dejun, iar atunci când vrei să găteşti ceva nou, încearcă o reţetă cu spanac şi ciuperci în formă de semilună.
De ce ai nevoie pentru a pregăti omleta
2 linguri ulei
50 g ciuperci champignon, feliate
100 g spanac
2 ouă
sare, după gust
piper, după gust
50 g brânză feta
Cum pregăteşti omletă
Într-o tigaie, căleşti într-o lingură de ulei ciupercile, aproximativ 3 minute. Adaugi spanacul, condimentezi cu sare şi mai laşi pe foc 1 minut. Baţi ouăle într-un bol. Presari peste ele sare şi piper, după gust. Torni restul de ulei în tigaie şi pregăteşti omleta, apoi, când este aproape gata, aşezi conţinutul cu ciuperci pe jumătate din ea. Procedezi la fel cu brânza feta, mărunţită.
Laşi 1-2 minute şi acoperi umplutura cu cealaltă jumătate, în formă de semilună. Serveşti imediat.
Sursa http://www.myrecipes.com