Rosii umplute

Reţeta de roşii umplute aparţine Gabrielei Roşu din Bucureşti. Dacă vrei să-ţi vezi rezultatul muncii tale în revistă, trimite-ne un e-mail cu o reţetă încercată de tine la retete@click.ro
Ingrediente:
8 roşii medii
1 mănunchi ierburi aromatice (busuioc, pătrunjel, cimbru, rozmarin)
3 bile mozzarella
1 ou
2 cepe mici
1 căţel usturoi
ulei
sare
piper
Mod de preparare:
Speli roşiile, tai un capac, scoţi miezul, presari cu sare şi le laşi cu gura în jos la scurs. În mixer, pui o bilă de brânză tăiată cuburi, ierburi aromate, cepele curăţate, usturoiul, oul, sare şi piper. Mixezi nu foarte mărunt. Umpli roşiile cu amestecul tocat, pui câte un capac dintr-o felie de brânză pe fiecare roşie şi presari cu cimbru, stropeşti cu ulei şi dai la cuptor pentru 40 de minute.