Supă de conopidă

Încearcă şi tu această combinaţie de legume încorporate într-o supă şi îţi va ajuta ficatul să elimine toxinele din organism.
De ce ingrediente ai nevoie pentru supă de conopidă 1 conopidă mare 2 cartofi 1 ceapă 1 păstârnac 1 ţelină 1 legătură mărar 2 linguri bullion 200 g smântână ulei sare piper
Speli şi cureţi legumele şi le tai bucăţi bucăţi.
Căleşte legumele în puţin ulei, mai puţin cartofii. Torni apă caldă peste legume şi laşi la fiert până se înmoaie, iar la sfârşit, adaugi cartofii, sare şi piper, după gust şi mai laşi supa la foc, 15 minute. Spre sfarsit, adaugi bulionul şi o mai laşi câteva minute.
Când este gata, presari mărarul şi serveşti supa caldă, cu smântână.