Supă de roşii cu tortellini

Roşiile sunt fără îndoială unele dintre cele mai aşteptate legume ale verii. Dau savoare oricărei mâncări, mai ales când transformate în suc.
De ce ai nevoie de supă
2 linguri ulei
1 ceapă
2-3 căţei de usturoi
300 g roşii proaspete
800 ml supă de pui
200 g pesmet
sare
piper
1 lingură zahăr
1 pachet tortellini cu brânză
parmezan
Cum se prepară supa
Încingi uleiul în tigaie şi căleşti ceapa tocată până când se rumeneşte uşor. Pui căţeii de usturoi pisaţi şi mai ţii pe foc 30 de secunde, apoi adaugi roşiile descojite pasate, supa de pui, zahărul, pesmetul şi asezonezi cu sare şi piper. Laşi să fiarbă, vasul fiind acoperit, 20 de minute. Adaugi tortellini şi laşi să fiarbă 7-10 minute, în funcţie de istrucţiunile de pe ambalaj. Serveşti cu parmezan ras.
Sursa http://theblondcook.com