Tartă cu ceapă

Să fie o gustare delicioasă între mese sau chiar o cină alături de un bol de salată şi puţină brânză? Nici tu nu vei şti când să guşti această minunată tartă cu ceapă!
De ce ai nevoie pentru tartă cu ceapă
2 cepe
2 cepe roşii
2 linguri miere
1 lingură ulei de măsline
2 fire cimbru
20 ml vin dulce
100 g mozzarella
1 ou
150 g aluat foitaj
1 praf de sare
Cum se prepară tartă cu ceapă
Tai cepele în sferturi, amesteci mierea cu uleiul şi le pui pe foc mic împreună cu ceapa şi cimbrul. Laşi 2 minute să se rumenească. Torni peste ceapă 30 ml de apă, asezonezi cu sare după gust, laşi să fiarbă 5 minute, torni vinul şi mai laşi pe foc 1 minut. Dai drumul la cuptor. Aşezi hârtie de copt în tavă şi aşezi aluatul pentru tartă, inclusiv pe margini. Îl ungi cu oul bătut, pui ceapa uniform şi mozzarella rasă şi, dacă mai vrei, cimbru. Dai la cuptor 20 de minute.
Sursa foto http://www.jernejkitchen.com