Tartă cu ceapă

tarta cu ceapa jpeg

Să fie o gustare delicioasă între mese sau chiar o cină alături de un bol de salată şi puţină brânză? Nici tu nu vei şti când să guşti această minunată tartă cu ceapă!

De ce ai nevoie pentru tartă cu ceapă

2 cepe

2 cepe roşii

2 linguri miere

1 lingură ulei de măsline

2 fire cimbru

20 ml vin dulce

100 g mozzarella

1 ou

150 g aluat foitaj

1 praf de sare

Cum se prepară tartă cu ceapă

Tai cepele în sferturi, amesteci mierea cu uleiul şi le pui pe foc mic împreună cu ceapa şi cimbrul. Laşi 2 minute să se rumenească. Torni peste ceapă 30 ml de apă, asezonezi cu sare după gust, laşi să fiarbă 5 minute, torni vinul şi mai laşi pe foc 1 minut. Dai drumul la cuptor. Aşezi hârtie de copt în tavă şi aşezi aluatul pentru tartă, inclusiv pe margini. Îl ungi cu oul bătut, pui ceapa uniform şi mozzarella rasă şi, dacă mai vrei, cimbru. Dai la cuptor 20 de minute.

Sursa foto http://www.jernejkitchen.com

http://www.jernejkitchen.com



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg