Tocăniţă de ardei şi ceapă

O mâncare săţioasă, tocăniţa de ardei se prepară uşor, fără prea multe ingrediente. Numai bună de gătit vara, înt-o zi călduroasă, bucură-te şi tu de gustul ei!
Ingrediente
2 kg ardei gras
2 cepe, feliate
2 ouă
3 -4 roşii, cubuleţe
sare
ulei
Mod de preparare
Speli ardeii, îi cureţi de nervuri şi îi tai felii. Îi căleşti într-o tigaie, la foc mediu, în puţin ulei încins. Dai deoparte. În aceeaşi tigaie, căleşti ceapa, până se înmoaie. Adaugi roşiile şi laşi pe foc până devin moi şi lasă suc, amestecând din când în când. Combini cu ardeii spălaţi şi feliaţi şi mai amesteci 5 minute.
Încorporezi ouale în compoziţia cu legume. Laşi 5 minute până ce tocăniţa începe să fiarbă. Condimentezi cu sare, după gust. Serveşti după ce s-a răcit puţin.
Sursa https://food52.com