Salată ucraineană de sfeclă (anemie)

salata sfecla rosie shutterstock 102083854 jpeg

Această reţetă este ideală pentru cei care suferă de anemie.

Ingrediente

450 g sfeclă 450 g morcovi 450 g cartofi 3 castraveţi muraţi, tăiaţi 1 ceapă, tocată 250 g fasole verde scursă 2 linguri ulei măsline ½ linguriţă piper 1 lingură pătrunjel proaspăt ½ linguriţă sare

Mod de preparare

Pune sfecla într-o oală mare şi acoperă cu apă. Fierbe la foc iute, apoi dai mai încet, acoperi cu un capac şi mai laşi 20 de minute pe foc. Adaugă morcovii şi cartofii. Laşi la fiert 10 minute, acoperă oala şi lasă peste noapte.

Cureţi de coajă sfecla, a doua zi, o toci, iar morcovii şi cartofii îi tai cubuleţe mici. Pune legumele într-o oală mare. Pune castraveţii muraţi, ceapa, fasolea verde, uleiul de măsline, sarea şi piperul. Presari pătrunjel pe deasupra înainte de servire.

sursa foto: Shutterstock



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg