„Bombiţe“ cu vişine

N-ai cum să uiţi gustul acestor bomboane pe care toate mamele şi bunicile le făceau în copilăria noastră. Acum le poţi prepara chiar tu, rapid şi uşor!
Ingrediente
- 20 vişine din vişinată sau compot
- 150 g biscuiţi
- 100 g ciocolată neagră
- 1 lingură cacao
- 2 linguri zahăr pudră
Pentru decor
- 3 linguri cacao
Cureţi vişinele de sâmburi şi le laşi la scurs. Topeşti ciocolata şi o laşi la răcorit. Macini biscuiţii în blender, îi pui într-un castron şi adaugi cacaua şi zahărul pudră. Torni ciocolata şi omogenizezi compoziţia, apoi o dai la rece o oră.
Cu mâinile umezite, formezi mici biluţe în mijlocul cărora aşezi câte o vişină. Le dai prin cacao şi le pui la frigider 1-2 ore, înainte de servire.
FOTO: Shutterstock