Brioşe picante

Cu siguranţă ai în frigider toate ingredientele de care ai nevoie pentru aceste brioşe picante, perfecte pentru micul dejun.
De ce ai nevoie pentru brioşe picante
12 ouă
200 g fasole fiartă sau din conservă
1 ceapă
2 roşii
200 g cârnaţi picanţi
200 g brânză
1 linguriţă oregano
sare
piper
1 lingură ulei
Cum se prepară brioşe picante
Dai drumul la cuptor. Încingi uleiul şi căleşti cărnaţii tăiaţi cubuleţe până devin uşor rumeni. Separat, baţi ouăle. Pui în ele fasolea scursă, ceapa tocată, roşiile tocate şi condimente după gust. La final încorporezi cârnaţii şi brânza rasă. Pui compoziţia în forme de brioşe şi le ţii la cuptor aproximativ 20 de minute, până când se rumenesc. Le laşi puţin la răcorit şi le scoţi din forme.
Sursa foto http://www.fancymadesimple.com