Brioşe sărate cu unt

Tartinele de la micul-dejun vor fi mult mai gustoase dacă le prepari din aceste brioşe sărate cu unt.
De ce ai nevoie pentru brioşe sărate cu unt
200 ml apă caldă
1 lingură zahăr
2 linguri drojdie uscată
600 g făină
1 linguriţă sare
100 g unt
Cum se prepară brioşe sărate cu unt
Tapetezi o tavă. Combini apa cu zahărul, drojdia, sarea şi făina şi frămânţi până se omogenizează. Adaugi untul puţin câte puţin, frământând până se omogenizează. Acoperi aluatul şi-l laşi să crească până îşi dublează volumul. Împarţi aluatul în 12 bucăţi egale, cărora le dai o formă rotundă şi le aşezi în tavă. Acoperi tava cu o folie din plastic şi o dai la frigider peste noapte. A doua zi, ţii tava la cuptor până se rumenesc brioşele.
Sursa foto http://www.missinthekitchen.com