Chiftele de miel

Combinate cu diverse condimente, aceste chiftele de miel sunt un adevărat deliciu, care se poate regăsi între preparatele de la aperitivul pentru Paşti.
De ce ai nevoie pentru chiftele de miel
1 ceapă
3 căţei de usturoi
1 ou
1 felie pâine albă
½ linguriţă oregano
½ linguriţă pătrunjel uscat
½ linguriţă pudră de ardei iute
sare
piper
500 g carne de miel
ulei, pentru prăjit
Cum se prepară chiftele de miel
Cureţi ceapa şi usturoiul şi le toci cât mai mărunt. Adaugi oul bătut, pâinea fără coajă ruptă bucăţi şi condimente după gust. La final încorporezi carnea de miel tocată. Amesteci ingredientele până se omogenizează. Formezi cu mâna umedă chiftele, pe care le prăjeşti în ulei încins, pe toate părţile, până se rumenesc. Scoţi chiftelele pe şervete din hârtie, pentru a se absorbi excesul de ulei.