Ciorbă de pui cu tăiţei

O idee gustoasă pentru atunci când nu mai ai idei de a găti ceva apetisant pentru cei dragi.
Ingrediente
½ piept de pui 1 ceapă ½ ţelină 2 morcovi 1 rădăcină pătrunjel frunze de ţelină cu tije cu tot 1 ardei gras tăiţei 2 linguri ulei pătrunjel verde 4 linguri sos de roşii zeamă de lămâie sare piper 2 linguri apă
Mod de preparare
Cureţi legumele, le tai după preferinţă şi le căleşti cu cele două linguri de ulei şi două linguri de apă, până se înmoaie. Adaugi pieptul de pui tăiat bucăţele şi continui călirea până când carnea se albeşte. Acoperi totul cu apă caldă şi laşi să fiarbă 15 minute. Când legumele şi carnea sunt bine pătrunse, adaugi frunzele de ţelină, cu tije cu tot, tăiate rondele, pătrunjelul tocat, tăiţeii fierţi separat, sosul de roşii, sare şi piper, după gust. După câteva clocote, adaugi zeama de lămâie, pentru a potrivi gustul acru al ciorbei. Serveşti caldă.