Ciorbă de vită cu legume

Această supă este plină de legume, roşii şi carne de vită. Carnea devine mai fragedă pe măsură ce fierbe în zeamă şi îi adaugă un plus de savoare. Şi este uimitor şi cât de rapid se prepară: rumeneşti carnea şi sotezi legumele. Torni supa, pui roşiile zdrobite şi asezonezi. Dacă vrei însă să afli întregul proces de preparare ale acestei reţetă de ciorbă de vită cu legume.
Ciorbă de vită cu legume - Ingrediente (6 porţii)
1 lingură ulei de măsline 500 g carne de vită tăiată în cuburi 1 ceapă, tocată 3 căţei de usturoi, pisaţi ¾ cană morcovi, tocaţi ¾ cană tije ţelină, tocate 3-4 cartofi, curăţaţi şi tăiaţi cuburi 1 cutie roşii tocate, cu tot cu suc 1 lingură sos worchestrshire (opţional) 4 căni supă de vită 1 cană apă 2 frunze de dafin 1 lingură condimente italieneşti sare piper pătrunjel proaspăt parmezan fulgi de ardei iute
Ciorbă de vită cu legume - Mod de preparare
Încingi uleiul într-o cratiţă. Pui bucăţile de carne de vită. Dacă sunt prea multe, le împarţi în două tranşe. Lasă-le pe foc până se rumenesc pe ambele părţi, cam 2-3 minute. Scoate-le din oală şi dă-le deoparte.
Adaugă ceapa, usturoiul, morcovii, ţelina şi cartofii. Sotează 3-4 minute amestecând din când ân când. Adaugă restul ingredientelor şi carnea. Lasă pe foc să firabă la foc potrivit, 25-30 de minute. Asezonează cu sare şi piper după gust, presară pătrunjel verde tocat şi fulgii de ardei iute, dacă vrei.
sursa: http://therecipecritic.com/