Ciuperci umplute cu piept de pui

Pentru o cină uşoară, mai săracă în calorii, îţi recomandăm ciuperci umplute cu piept de pui.
De ce ai nevoie pentru ciuperci umplute cu piept de pui
1 lingură ulei de măsline
4 ciuperci champignon, cât mai mari
1/4 piept de pui
½ ceapă
2 căţei de usturoi
sare
piper
3 linguri parmezan
400 g spanac
50 ml vin roşu
50 ml smântână
100 g mozzarella
Cum se prepară ciuperci umplute cu piept de pui
Încingi uleiul în tigaie şi căleşti ceapa tocată, până devine sticloasă, după care adaugi usturoiul tocat, iar după un minut pieptul de pui tocat. Torni vinul şi asezonezi cu sare şi piper după gust. După ce a scăzut vinul, pui spanacul tocat, parmezanul, smântâna şi mozzarella ruptă bucăţi. Când ingredientele s-au pătruns, îndepărtezi piciorul de la ciuperci şi le umpli cu această compoziţie. Le pui într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor 15-20 de minute.