Ciuperci umplute cu piept de pui

ciuperci umplute jpeg

Pentru o cină uşoară, mai săracă în calorii, îţi recomandăm ciuperci umplute cu piept de pui.

De ce ai nevoie pentru ciuperci umplute cu piept de pui

1 lingură ulei de măsline

4 ciuperci champignon, cât mai mari

1/4 piept de pui

½ ceapă

2 căţei de usturoi

sare

piper

3 linguri parmezan

400 g spanac

50 ml vin roşu

50 ml smântână

100 g mozzarella

Cum se prepară ciuperci umplute cu piept de pui

Încingi uleiul în tigaie şi căleşti ceapa tocată, până devine sticloasă, după care adaugi usturoiul tocat, iar după un minut pieptul de pui tocat. Torni vinul şi asezonezi cu sare şi piper după gust. După ce a scăzut vinul, pui spanacul tocat, parmezanul, smântâna şi mozzarella ruptă bucăţi. Când ingredientele s-au pătruns, îndepărtezi piciorul de la ciuperci şi le umpli cu această compoziţie. Le pui într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor 15-20 de minute.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg