Colţunaşi cu carne

coltunasi cu carne jpeg

Să încercăm azi una dintre cele mai reuşite reţete cu colţunaşi.

Ingrediente (1 tavă)

Pentru aluat 300 g făină 2 ouă 2 linguri apă sare

200 ml apă

250 g carne tocată

1 lingură unt

1 lingură făină

500 ml supă de carne

piper

1 praf sare

6 linguri sos de roşii

caşcaval ras

Mod de preparare

Amesteci făina cu ouăle, apa şi un praf de sare. La final, trebuie să obţii un aluat elastic. Căleşti carnea tocată în unt, după ce a scăzut apa, pui făina, piper şi sare după gust. Împarţi aluatul în jumătate şi întinzi o foaie. Aşezi din loc în loc câte o lingură de umplutură, pui deasupra cealaltă foaie şi decupezi colţunaşii.

Lipeşti marginile, îi opăreşti 20 de minute în apă, fără să-i fierbi, după care-i scoţi, îi aşezi în tavă, torni supa de carne şi-i dai la cuptor până scade zeama. Îi poţi servi cu sos de roşii şi presăraţi cu caşcaval ras.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg