Cornuleţe cu brânză şi salată

cornulete cu branza si salata jpeg

Gata în numai trei sferturi de oră, aceste cornuleţe sunt gustarea delicioasă, la amiază!

Ingrediente (8 porţii)

800 g aluat de patiserie frunze de salată 400 g telemea 4 ciuperci champignon 1 lingură unt oregano piper 2 linguri suc de roşii seminţe de dovleac

Cum se prepară

Se spală ciupercile, se rup codiţele, se taie felii şi se sotează în unt. Se întinde ­aluatul, se mai subţiază cu sucitorul şi se taie pătrate potrivit de mari. Se pun pe fiecare pătrat două felii de ciuperci, salată ruptă bucăţi, cubuleţe de telemea şi se presară oregano şi piper.

Se suprapun două colţuri (ca în imagine), se lipesc bine şi se aşază aperitivele în tava tapetată cu hârtie de copt. Se ung cu puţin suc de roşii, se presară cu seminţe de dovleac şi se coc, la foc potrivit, în cuptorul preîncălzit, până devin aurii.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg