Coşuleţe festive, un deliciu

Aperitivele tale nu au fost nicicând mai apetisante. Încearcă această reţetă simplă şi vei vedea cât de uşor este să le faci celor dragi o supriză.
Ingrediente-coşuleţe festive
100 g făină 100 g brânză telemea 100 g unt 2 roşii 100 g măsline rondele 50 g caşcaval ras rozmarin
Mod de preparare coşuleţe festive
Din făină, brânza dată prin răzătoarea cu ochiuri mici şi unt frămânţi un aluat pe care-l întinzi într-o foaie de 1 cm grosime. Decupezi cu gura unei căni şi, ridicând marginile fiecărei tarte, le pui în tava tapetată.
Le dai la copt 10 minute. Tai roşiile cubuleţe şi le laşi la scurs. Scoţi tartele, le umpli cu rondele de măsline şi câteva bucăţele de roşii, presari caşcaval şi rozmarin, apoi le mai dai 5 minute la cuptor, să se gratineze.