Cotlete de porc picante

cotlete jpeg

Un pahar rece de vin sau unul de bere este binevenit lângă o porţie de cotlete de porc picante.

De ce ai nevoie pentru cotlete

2 linguri făină

1 lingură salvie uscată

sare

piper

4 felii cotlet de porc, fără os

200 ml supă sau apă

1 ardei iute

3-4 linguri ulei

Cum se prepară cotletele de porc picante

Amestcei făina cu salvia, sare şi piper, după gust. Asezonezu cotletele cu sare şi piper, apoi le treci prin făină şi le rumeneşti în ulei, pe ambele părţi, până când se rumenesc. Le scoţi, pui în loc supa sau apa şi ardeiul iute feliat.

Laşi sosul pe foc câteva minute, apoi adaugi cotletele, acoperi şi le laşi să fiarbă până când se pătrunde carnea.

Sursa https://www.binkysculinarycarnival.com

https://www.binkysculinarycarnival.com