Ecler cu ciocolată neagră şi ciocolată albă

Sunt rare ocaziile când poţi refuza un răsfăţ cu o prăjitură bună şi apetisantă. Cu acest ecler cu ciocolată neagră şi ciocolată albă încerccăm să vă „agăţăm“ astăzi.
Ecler cu ciocolată neagră şi ciocolată albă - Ingrediente
Pentru aluat 225 ml apă 125 g unt 125 g făină 4 ouă 1 praf de sare
200 g unt
50 ml lapte
50 g pudră de cacao
180 g zahăr
2 ouă
3 linguri zeamă de lămâie
50 g ciocolată albă
100 g ciocolată neagră
Ecler cu ciocolată neagră şi ciocolată albă - Mod de preparare
Fierbi apa cu untul şi cu un praf de sare, la foc mic. Când începe să clocotească, iei vasul de pe foc şi torni toată cantitatea de făină, amestecând energic până când aluatul se desprinde de pereţii vasului. După ce aluatul se răcoreşte, adaugi ouăle pe rând, amestecând bine de fiecare dată. Folosind un poş, aşezi forme lunguieţe într-o tavă unsă şi tapetată şi le coci la temperatură potrivită circa 20 de minute.
Separat, pui la fiert laptele, zahărul, pudra de cacao, ouăle, amestecând continuu, până se îngroaşă. După ce se răceşte, adaugi untul, zeama de lămâie şi freci energic. Tai eclerurile pe orizontală, le umpli cu crema de ciocolată, aşezi deasupra capacul şi decorezi cu ciocolată neagră şi albă topită.