Mic dejun cu ou şi curcan
Înlocuieşte ouăle clasice de la micul dejun cu un preparat delicios, la care adaugi carne de curcan, care ca deveni cu siguranţă unul din preferatele tale.
Ingrediente
1-2 linguri ulei
450 g carne de curcan, tocată
8 ouă
1 cartof, curăţat şi feliat
225 g spanac
sare, după gust
piper, după gust
Mod de preparare
Încălzeşti cuptorul la 190° C. Într-o tigaie, rumeneşti, în puţin ulei încins, carnea de curcan, până când îşi schimbă culoarea. Condimentezi cu sare şi piper.
Într-un bol, baţi ouăle. Ungi o tavă cu ulei şi aşezi în ea feliile de cartof. Continui cu carnea, apoi ouăle. La final, pui frunzele de spanac, spălate şi uscate. Dai la cuptor, aproximativ 35-40 de minute.
Sursa http://www.aimeemars.com