Omletă cu şuncă şi brânză
Nu cred să fie persoană care să nu ştie să prepare banala omletă. Ingredientele sau umplutura pot transforma însă acest preparat dintr-unul banal într-unul delicios.
Ingrediente (2 omlete) Pentru omletă 7 ouă 150 g caşcaval pătrunjel tocat 1 praf de sare
Pentru umplutură
8 felii şuncă presată
200 g cremă de brânză
1 ceapă verde
sare
piper
Mod de preparare
Baţi ouăle cu sare şi adaugi caşcavalul dat prin răzătoarea cu ochiuri mici. Pui pătrunjelul, amesteci şi împarţi compoziţia în două. Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi torni jumătate din compoziţie. O ţii la cuptor până se rumeneşte uşor. O laşi la răcit. Procedezi la fel cu restul compoziţiei.
Mixezi crema de brânză cu sare şi piper, după gust şi adaugi ceapa tocată. Întinzi peste omlete crema de brânză, feliile de şuncă şi rulezi.