Omletă cu şuncă şi brânză

omleta cu sunca si branza jpeg

Nu cred să fie persoană care să nu ştie să prepare banala omletă. Ingredientele sau umplutura pot transforma însă acest preparat dintr-unul banal într-unul delicios.

Ingrediente (2 omlete) Pentru omletă 7 ouă 150 g caşcaval pătrunjel tocat 1 praf de sare

Pentru umplutură

8 felii şuncă presată

200 g cremă de brânză

1 ceapă verde

sare

piper

Mod de preparare

Baţi ouăle cu sare şi adaugi caşcavalul dat prin răzătoarea cu ochiuri mici. Pui pătrunjelul, amesteci şi împarţi compoziţia în două. Aşezi hârtie de copt într-o tavă şi torni jumătate din compoziţie. O ţii la cuptor până se rumeneşte uşor. O laşi la răcit. Procedezi la fel cu restul compoziţiei.

Mixezi crema de brânză cu sare şi piper, după gust şi adaugi ceapa tocată. Întinzi peste omlete crema de brânză, feliile de şuncă şi rulezi.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg