Ouă ochiuri în sos de iaurt

Parcă ziua va fi mai frumoasă dacă o începi cu o porţie de ouă ochiuri în sos de iaurt.
De ce ai nevoie pentru ouă ochiuri în sos de iaurt
4 ouă
300 g iaurt gras, simplu
2 căţei de usturoi
2 linguri unt
1 linguriţă pudră de ardei dulce
1 praf de sare
100 g brânză feta
2 linguri ulei
pâine prăjită
Cum se prepară ouă ochiuri în sos de iaurt
Combini iaurtul cu usturoiul pisat şi sarea şi-l dai la rece. Prăjeşti ouăle în ulei până ce albuşul se încheagă, dar gălbenuşul este încă moale. Scoţi ochiurile şi pui în loc untul şi pudra de ardei, amesteci până se omogenizează, însă fără să se ardă şi dai deoparte. Pui iaurtul în două farfurii, aşezi deasupra câte două ouă şi torni o parte din sosul de unt şi pudră. La final razi brânză feta şi serveşti cu pâine prăjită.
Sursa foto http://www.viktoriastable.com/