Pâine umplută cu cremă de unt FOTO

Iată o pâine savuroasă, preparată după o reţetă nu foarte complicată. Nu ai nevoie de multe ingrediente, iar crema de unt îi va da un gust aparte pâinii tale.
Ai nevoie de
1 pâine rotundă 100 g unt 1 legătură pătrunjel 3-4 căţei usturoi sare piper 300 g mozzarella
Mod de preparare
Ţii untul la temperatura camerei. Crestezi pâinea cubuleţe, pe lungime şi pe lăţime, având grijă ca baza să rămână intactă.

Pui într-un blender pătrunjelul tocat, usturoiul tăiat fi n şi untul. Potriveşti de sare şi piper şi mixezi până obţii o pastă omogenă.

Tai mozzarella cubuleţe. Ungi crestăturile din pâine cu cremă de unt cu pătrunjel, apoi aşezi brânza.

Înfăşori pâinea în folie de aluminiu şi o dai la cuptorul încins aproximativ 15 minute. Desfaci folia şi o mai ţii încă cinci minute până când se gratinează.
