Pască ardelenească fără aluat

I se mai spune şi pasca rapidă, deoarece trebuie doar să amesteci ingredientele şi vei obţine o pască ardelenească fără aluat.
De ce ai nevoie pentru pască ardelenească fără aluat
500 g brânză
3 linguri făină
1 linguriţă praf de copt
150 g smântână
3 ouă
10 linguri zahăr
coaja de la 1 lămâie
1 linguriţă esenţă de vanilie
1 praf de sare
Cum se prepară pască ardelenească fără aluat
Separi ouăle şi baţi albuşurile spumă tare cu un praf de sare. Mixezi brânza cu zahărul, până capătă o consistenţă fină. Adaugi smântâna, gălbenuşurile, coaja de lămâie, făina, esenţa de vanilie şi praful de copt. La final încorporezi albuşurile bătute spumă. Torni compoziţia într-o tavă tapetată. Ţii pasca la cuptor aproximativ o oră, până ce trece testul scobitorii.