Pască cu brânză şi smântână

pasca cu branza si stafide jpeg

Pasca este o reţetă tradiţională de Paşti. Sunt nenumărate modurile în care o poţi prepara, dar reţeta clasică este pasca cu brânză şi smântână.

De ce ai nevoie pentru pască cu brânză şi smântână

Pentru blat

150 g unt

200 g făină

50 g zahăr

2 gălbenuşuri

1 plic zahăr vanilat

Pentru umplutură

300 g brânză

300 g smântână grasă

3 ouă

4 linguri griş

1 plic zahăr vanilat

coaja de la 1/2 de lămâie

1 mână stafide

Cum se prepară pască cu brânză şi stafide

Amesteci toate ingredientele pentru blat, până obţii un aluat omogen, pe care-l dai la frigider 30 de minute. Întinzi aluatul într-o tavă tapetată, inclusiv pe margini.

Pentru umplutură, mixezi brânza bine scursă până capătă o consistenţă cremoasă. Adaugi smântâna, zahărul, zahărul vanilat, grişul, coaja de lămâie şi ouăle bătute. La final încorporezi stafidele şi torni umplutura în tavă. Ţii la cuptor până ce testul scobitorii.



Recente

cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg
zacusca de vinete horia virlan shutterstock 1824405308 jpg