Paste cu brânză, carne de pui şi ardei iute
O porţie de paste cu brânză, carne de pui şi ardei iute este tot ce ai nevoie să te încălzeşti în zilele reci de toamnă, fără să stai prea mult în bucătărie ca să le prepari.
Ingrediente
400 g paste
50 g unt
25 g făină
400 g smântână
125 ml lapte
sare
piper
200 g brânză răzuită
200 g carne de pui fâşii
6 felii bacon
un ardei iute fără seminţe
Mod de preparare
Fierbi pastele postrivit indicaţiilor de pe ambalaj.
Topeşti untul într-o cratiţă. Pui apoi făina şi amesteci timp de 1-2 minute. Torni smântâna şi pui sarea şi piperul. Aduci la punctul de fierbere amestecând constant, apoi dai focul mai mic şi mai laşi 5 minute. Adaugi brânza şi o laşi să se topească, apoi pui pastele scurse de apă, puiul, baconul şi ardeiul iute.
Dai la cuptor pentru 30 de minute.
Sursa: Taste of Home