Piept de pui umplut şi legume FOTO

Carne şi legume: aceasta este combinaţia perfectă a verii! Poţi adăuga ce ingrediente vrei, pentru arome cât mai variate.
Ingrediente (6 porţii) 3 bucăţi de piept pui, dezosate 1 legătură busuioc 300 g fasole verde 1 legătură mărar sau tarhon 90 g brânză feta, mărunţită 120 g cremă de brânză 4-5 morcovi 1 căţel usturoi pisat piper 1 lingură ulei sare unt cât o nucă
Mod de preparare
Speli carnea şi o laşi să se usuce. Toci verdeaţa. Amesteci într-un vas brânza, crema de brânză, mărarul, busuiocul, usturoiul şi puţin piper.

Tai carnea în bucăţi. În fiecare din ele, faci câte un buzunar pe care îl umpli cu compoziţia de brânză.

Speli fasolea şi cureţi morcovii. Pui apă la fiert într-o oală cu puţină sare şi untul. Când începe să fiarbă, adaugi morcovii tăiaţi bucăţi, pe lung. Când sunt aproape fierţi, pui şi fasolea verde şi mai laşi pe foc maximum 7-8 minute.

Încingi uleiul într-o tigaie. Prăjeşti bucăţile de carne, pe ambele părţi, la foc mediu. Laşi să se rumenească, apoi dai tigaia în cuptorul încins şi ţii până se pătrunde bine puiul. Serveşti cu legumele fierte.
