Plăcintă cu ceapă şi bacon

placinta cu ceapa si bacon jpeg

O masă nu este completă fără un aperitiv delicios, care să deschidă pofta de mâncare. Dacă aperitivele clasice nu te mai tentează, poţi completa meniul cu această gustare, preparată cu ingrediente proaspete.

Ingrediente

1 foaie aluat de plăcintă 4 cepe 100 g brânză telemea 100 g brânză de vaci proaspătă 2 ouă 150 g bacon 100 g caşcaval ras 2 linguri ulei 2-3 fire ceapă verde

Mod de preparare

Razi telemeaua, o amesteci cu brânza proaspătă, ouăle bătute şi cu ceapă uscată tăiată julien, apoi nivelezi umplutura. Aşezi deasupra baconul tăiat după dorinţă. Ungi tava cu ulei şi aşezi aluatul de plăcintă. Răstorni umplutura şi o nivelezi. Dai plăcinta la cuptor 30 de minute, după care scoţi tava, presari caşcavalul ras şi o mai ţii la foc mic 10 minute, până ce se topeşte caşcavalul şi se rumeneşte uşor. O serveşti decorată cu ceapă verde tăiată rondele.



Recente

img 1 jpeg
cuptor cu microunde shutterstock 1060457837 jpg
ulei de masline shutterstock 403638466 jpg
pulled pork shutterstock 1673261689 jpg
chiftele de rosii tomatokeftedes shutterstock 2103366965 jpg
image png
image png
3 banane jpg jpeg
fructe de mare jpg
cum alegi carnea jpg
suberek cu carne shutterstock 572050978 jpg
Clătite Qatayef  shutterstock 288837386 (1) jpg
conopida reteta vegana shutterstock 1503266795 jpg
cassoulet rață fasole shutterstock 341364947 jpg
involtini rulouri carne shutterstock 1788453905 jpg
ciocolata shutterstock 1375236380 jpg
pui kiev shutterstock 2034594404 jpg
cozonac visine shutterstock 2019888323 jpg
kugel budinca de cartofi  shutterstock 2018235002 jpg
castraveti covasiti shutterstock 2037878684 jpg