Pui cu sos de muştar

După ce îi vei răsfăţa pe cei dragi cu această reţetă, pregăteşte-te să ţi se mai ceară o porţie!
Ingrediente (3-4 porţii)
4 bucăţi piept de pui, dezosate şi fără pieliţe 1/2 cană muştar 1/4 cană sirop de arţar 1 lingură oţet de vin roşu sare piper rozmarin proaspăt
Mod de preparare
Încingi cuptorul. Într-un bol mic, amesteci muştarul, siropul şi oţetul.

Pui bucăţile de carne într-o tavă. Asezonezi cu sare şi piper. Torni amestecul de muştar peste pui. Ai grijă ca fiecare bucată să fie acoperită. Pui mai mult piper peste, dacă vrei. Nu e nevoie să marinezi.

Coci la cuptor pentru 30-40 de minute. Dacă îl vrei mai uscat, îl poţi lăsa mai mult. Dacă rămâne sos în tavă (ceea ce , mai mult ca sigur că se va întâmpla), torni peste friptură în farfurie. Asezonezi cu rosmarin proaspăt.
sursa: http://rachelschultz.com