Pui la cuptor cu parmezan şi usturoi

IMG 8204 jpeg

O minunată reţetă cu pui la cuptor cu parmezan si usturoi, uşoară şi rapidă. Folosind câteva ingrediente la îndemână, creaţi un fel de mâncare delicios, din care garantăm că nu vai mai rămâne nimic.

Ingrediente:

2 linguri de ulei de măsline 1 căţel de usturoi pisat O cană de pesmet Parmezan ras O linguriţă de busuioc tocat Un sfert de linguriţă de piper negru măcinat 6 piepturi de pui

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 175 de grade Celsius. Ungeţi o tavă. Într-un castron, amestecaţi uleiul de măsline, usturoiul, parmezanul, busuiocul şi piperul. Înmuiaţi fiecare piept de pui în această compoziţie, iar apoi în pesmet. Aşezaţi bucăţile în tavă, completând spaţiile rămase cu pesmet. Se lasă acest pui la cuptor cu parmezan si usturoi30 de minute la cuptor.

Rulada de pui cu spanac

Rulada de pui cu spanac

Piept de pui picant

Piept de pui picant

Ciorba de pui cu legume

Ciorba de pui cu legume

Foto: plainchicken.com